3 tips når du skal holde fest

3 tips når du skal holde fest

Skal du snart til at holde en fest, og vil du være sikker på at holde en rigtig god en af slagsen, har vi her samlet et par tips til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Der er jo mange måder at holde fest på, og der er mange andre tips end bare dem herunder, som du kan vælge at bruge, når du skal arrangere en fest derhjemme.

Mangler du noget til væggene, kan du finde de ikoniske Bjørn Wiinblad platter her.

Sørg for den rette pynt og borddækning

For det første gælder det jo om at have den rette pynt til din fest, og hvis det er med spisning, skal du også have den rette borddækning, så det hele ser godt ud, når gæsterne ankommer.

Der er mange måder at lave pynt på. Måske skal der være et tema for festen? Eller måske er der bare et farvetema, som skal gå igen ved både pynt og borddækning? Der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, og du kan nemt finde inspiration til pynten online.

Der må ikke mangle mad og drikke

Så er det jo også vigtigt, at der ikke kommer til at mangle mad og drikke til din fest. Der skal være rigeligt med mad til alle, så ingen kommer til at gå sultne fra bordet, og der må heller ikke mangle vand, øl, kaffe, drinks eller hvad der nu ellers skal serveres til din fest.

Sørg for at planlægge det hele ned til den mindste detalje, især hvis du selv skal stå for at lave maden, så gæsterne ikke får serveret en efter en og dermed er den første færdig med at spise, inden den sidste har fået. Og sørg gerne for at lægge drikkevarerne på køl.

Skal der være underholdning til din fest?

Det kan også være, at du skal overveje at booke en form for underholdning til din fest, hvis du har mod på det. Der findes jo mange forskellige former for underholdning til fest, så det er helt op til dig at finde ud af, hvad der passer godt til din fest.

Det kan jo være alt fra en musiker til et band, en tryllekunstner, en komiker eller hvad du nu ellers har lyst til at booke. Det koster lidt penge at få underholdning til sin fest, men det er ofte penge godt givet ud.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.