3 gode råd til at holde LAN-party

3 gode råd til at holde LAN-party

Er du bekendt med begrebet LAN-party? Hvis du selv eller måske et af dine børn spiller mange computerspil, så får konceptet sikkert en klokke til at ringe hos dig. Et LAN-party er nemlig betegnelsen for, når flere computerspilsentusiaster mødes for at opkoble deres computere og på den måde spille sammen. Ofte foregår det i en weekend med masser af snolder, chips og cola. Lyder det som noget for dig? Så får du her tre gode råd til at afholde et succesfuldt LAN-party

1. Hav styr på teknikken

Man behøver ikke megen teknisk snilde for at afholde et LAN-party, men der er alligevel nogle ting, der kræves for at kunne koble computerne op. Alle arrangementets gæster medbringer som regel deres egne computere. Så du skal blot sørge for, at der er bordplads nok, samt at der er styr på de rigtige ledninger. De medbragte computere har brug for strøm, internet og en såkaldt hub eller switch, der gør det muligt at koble samtlige computere til.

2. Gå ikke ned på snacks

Når computerne først er oppe at køre og spillene er i gang, så er det sjældent nattesøvn eller fornuftige måltider, der bliver prioriteret højest. Ofte spilles der hele natten, mens energien holdes oppe med store mængder slik, chips og sodavand. Aftensmaden kan stå på fastfood hentet ude i byen. Det vigtigste er blot, at der er snacks nok til at holde de stærkt optagede computerspillere klar ved tasterne hele weekenden.

3. Sørg for underholdning til dig selv

Holder du LAN-party for din teenagedreng eller din partner, så er du måske ikke selv vild med idéen om at spille computerspil hele weekenden. Men derfor kan det jo alligevel være, at du er nysgerrig på at prøve den skærmbaserede underholdning af? Og den gode nyhed er, at du via nettet kan tilgå sider som Simba Games, og med det samme være i gang med at spille hyggelige computerspil. Vælg selv om du vil prøve kræfter med rouletten, terningespil, kort eller noget helt fjerde. Det er trygt og sikkert og kan med garanti give et par timers underholdning, mens de mere ihærdige computerspillere dyster mod hinanden til deres LAN-party. På nettet har du ofte mulighed for at vinde penge, men lad dig ikke afskrække af det. Husk blot at lade fornuften sejre, når du tilgår online spillesider. Du bliver formentligt ikke rig med et enkelt klik, men ved at satse små beløb, kan du måske vinde et tilskud til de snacks, som du har måtte købe og servere til de computerspilshungrende LAN-partydeltagere. Måske de mere garvede computerspillere endda vil kigge beundringsværdigt din vej, hvis også du åbner op for computeren og giver dig til at spille?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.