Hvad skal du lave på din date?

Hvad skal du lave på din date?

Skal du snart på date? Så skal du have fundet på noget sjovt i kan lave sammen.

Det kan være svært altid at finde på nogle nye ting at lave sammen, og meget ofte ender det blot med en kedelig kop kaffe.

Her har vi samlet nogle gode ideer til hvad du kan lave på din date.

Tag på museum

Er i begge lidt nørdede, når det kommer til pæn kunst og kultur? Så tag da et smut på det lokale museum.

Ofte er indgangsbilletten til et museum ikke så dyr igen, og man kan hurtigt få en hel dag til at gå med at kigge på kunstværkerne. Og så har I jo også en hel del at snakke om i løbet af daten og undgår en akavet tavshed.

Tag til vinsmagning

Hvis I begge har en forkærlighed for vin – eller alkohol i det hele taget – så kan I jo prøve jer frem med lidt vinsmagning.

Ligesom på kunstmuseet vil I med et glas vin i hånden have et oplagt samtaleemne at koncentrere jer om. Det kan lette lidt af presset med, at I nu skal til at udspørge hinanden om alt muligt. Samtalen vil ikke i samme grad udvikle sig til et job interview, som det så ofte gør.

Hvis vinen ikke lige er for jer, så kan I jo også blot tage et smut på en god ølbar og så prøve jer frem med nogle nye øl, I ikke har prøvet før.

Spil musik

Måske I begge spiller et instrument eller bare godt kan lidt at lade som om? Sæt jer ned sammen og begynd at jamme.

Når I holder date på denne måde, så kan daten også lige pludselig blive mere intim, end den ville være ude i offentligheden. Så måske skal det gemmes til en date nr. 2 eller 3.

Hvad skal du lave på din date?
Hvad skal du lave på din date?