Hold konfirmation i dit lokale forsamlingshus

Hold konfirmation i dit lokale forsamlingshus

Skal du snart til at holde konfirmation for dit barn, men kan du ikke finde et godt sted at holde selve festen, er dette måske den helt rette løsning for dig.

Du kan nemlig vælge at holde den i dit lokale forsamlingshus. På den måde er du med til at holde liv i de små forsamlingshuse, og der er også en række øvrige fordele forbundet med at holde festen der. Det kan være følgende fordele.

Det er typisk billigere

For det første er det gerne billigere at leje det lokale forsamlingshus sammenlignet med at skulle booke et festlokale ude i byen. Det koster en brøkdel af, hvad mange andre almindelige festlokaler koster at leje.

Har du brug for penge til at booke forsamlingshuset eller at holde festen for, så lån penge nu hos Pengeland.

Til at snakke med

Dernæst får du som regel en kontantperson fra foreningen bag forsamlingshuset, der er til at tale med. Hvis du har brug for noget særligt, kan det tit lade sig gøre, eller hvis du har brug for en ekstra dag til oprydningen, er det typisk heller intet problem at få det (såfremt huset ikke er booket dagen efter).

De er ikke ude på at tjene så mange penge på dig som overhovedet muligt, men vil blot give dig og dine gæster en god oplevelse, så I forhåbentlig også vælger at booke samme forsamlingshus til de næste mange fester i familien.

Nemt at tilberede mad

Dernæst er det oplagt at holde festen i et forsamlingshus, da der gerne er et industrikøkken, hvor du kan tilberede eller varme maden. Så skal du lave maden selv, eller får du mad ind udefra, som skal gøres klart, er det jo meget nemmere at have med at gøre, hvis du har et stort køkken at arbejde i.

Du finder også ofte industri kaffemaskiner, som kan lave spandevis af kaffe hele aftenen. Der er masser af service til alle, og intet af det koster ekstra at leje. Det følger i langt de fleste tilfælde med i lejeprisen, hvilket er fantastisk.

Ofte ingen restriktioner

Til sidst er det også vigtigt at komme med den pointe, at der typisk ikke er nogle restriktioner, du skal følge, når du holder festen i dit forsamlingshus.

Andre steder kan der være regler om, at du skal købe maden eller drikkevarerne fra stedet, du lejer lokalet af. Men i et forsamlingshus er du fri til at tage mad og drikkevarer med selv.

Og der er altså væsentlig forskel på, om du skal købe vin og øl til restaurantpriser, eller om du selv kan køre en tur i Bilka og handle alt det ind, der skal bruges til festen. Det er meget billigere.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.