Film og serier ind i danskernes stuer

Der var en engang, hvor vi gik ned i Blockbuster eller på biblioteket, hvis vi gerne ville leje en film. Og ellers måtte man bare håbe på, at den film der blev vist i fjernsynet, var en man gerne ville se.

Situationen har ændret sig markant, og nu er der næsten ikke grænser for, hvilken film eller serie vi kan se online. Streamingtjenesterne har gjort deres indtog i de danske stuer, med meget stor popularitet.

Danskernes streaming vaner

Vi danskere streamer som aldrig før. Du har sikkert hørt om dem: Netflix, Viaplay, HBO, C-more og så videre. Danskerne ser ikke længere bare TV.  Nu kan de helt selv bestemme, hvilken film eller serie de vil se og hvornår.

Efterhånden er der flere og flere danskere, der ikke engang har en TV-pakke. Dette er, fordi vi kan se det hele via streaming. På den måde bestemmer vi, hvornår det passer os bedst at se TV.

Streaming i Danmark

Vi danskere har adgang til en lang række forskellige streaming tjenester. Der er næsten ikke grænser for, hvad vi kan se. Det er bare at slå fødderne op på fodskamlen, tænder for Tv’et og finde lige det, vi gerne vil se.

Viaplay

Viaplay er en dansk streamingtjeneste der er yderst populær. På Viaplay kan du se mange forskellige film og serier. Derudover har de et sportsabonnement, hvor du kan se alverdens sportsudsendelser.

Viaplay viser også serier fra TV3´s kanaler såsom Paradise Hotel og Master Chef. Viaplay producerer deres egne serier. Dette er ofte serier, der har både danskere, svenskere og nordmænd på rollelisten.

Netflix

Netflix er en amerikansk ejet streamingtjeneste. Det er nok en af de mest populære tjenester her i Danmark. Her kan du se film og serier i alle genrer. De har et meget stort udvalg både til børn og voksne.

Ud over dette bruger Netflix også milliarder af kroner på at udvikle film og serier selv. En af disse er serien Stranger Things, som snart udkommer med sin 3. sæson.

TV2 play

På TV2 Play kan du se alle udsendelser fra TV2 og dens søsterkanaler. Derudover har de et lille udvalg af film og serier.

HBO Nordic

HBO Nordic har et stort udvalg af serier for den mere kræsne seer. Så hvis du er på udkig efter mainstream serier såsom Modern Family eller Friends, eller stort filmudvalg og film til børn, er det ikke HBO du skal gå efter.

Til gengæld har HBO Nordic verdensklasse serier for det mere voksne publikum. Det er her du finder serier såsom Game of Thrones, Westworld og Billions.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.